2017

Labi Wine Cabernet Sauvignon

Shija e kësaj vere është e gjatë për shkak të mineralitetit të sajë, është komplekse në llojin e saj dhe ekstrakt të lartë.

10 /750ml

Category:
Vjelja

në fund të tetorit bëhet me dorë

Viti

2017

Shërbehet Në Temp.

15-18°C

Të Dhënat Teknike

Sheqeri i mbetur: 3.6 (G / L)

Aciditeti Total

5.3 (G / L), PH: 3.51

Alkooli

14.5%

Macerimi

Macerimi i rrushit kryhet 24-48 orë para fermentimit ne tem 10-12°C

Fermentimi

Fermentimi alkoolik kryhet përmes tharmeve (majave) të seleksionuara me temperaturë të kontrolluar, jo më të lartë se 30°C. Pas fermentimit vera e fermentuar qëndron në tankun ku është kryer fermentimi Alkoolik deri në 25 ditë për arsyje të ekstrahimit të aromave dhe ngjyres e cila vjen nga levorja e rrushit të fermentuar.

Fermentimi Malolaktik dhe Ruajtja

Fermentimi malolaktik është proqes i cili në 90% kryhet në menyrë spontane, rezultat i ksaj është cilësia e rrushit.

Labi Wine Cabernet Sauvignon Reserve 2017 është ruajtur në Barika (Fuqi Lisi) për 18 muajë me pjekje të fortë M+.