Historiku nga

LABI WINE

Veraria Labi Wine i është përkushtuar artit të cilësisë së verës. Vreshtat tona janë të mbjella në tokat dhe kodrat më të mira të ekspozuara rrezeve të diellit, të punuara me pasion e dashuri.

2019

Labi WineGrand Rahova

GRAND RAHOVA
RESERVE 2019
prodhohet nga rrushi:
Vranç 75%
Cabernet Sauvignon 25%
Rrushi vilet shumë vonë
deri sa të fillojë tharja
(dehidrimi) i tij ne hardhi.

Na kontakto:
tel +383 49 125 800.

Labi Wine

Poezi në secilën shishe

Verë

E kuqe

  • 2017
  • Vranç 85%
  • Cabernet Sauvignon 15%

Verë

E bardhë

  • Chardonnay
  • Sheqeri i mbetur: 2.5 (g /l )
  • 6.1 (G / L), Ph: 3.6

Labi Wine

Veraria “LabiWine” është e përkushtuar në artin të cilësisë së verës. Vreshtat tona janë të mbjella në tokat dhe kodrat më të mira të ekspozuara rrezeve të diellit, të punuara me pasion e dashuri. Vjelja e rrushit kryhet me dorë, ndërsa përpunimi bëhet me makineri të vogla, duke mundësuar përzgjedhjen e rrushit me cilësi me të lartë. Këta jemi ne dhe emri ynë do të jetë simbol për cilësi të lartë të verës.

Labi Wine

Përfundimi i luftës në Kosovë në vitin 1999 na krijoi mundësinë që të rifillojmë të kultivojmë dhe ruajmë traditën tonë shekullore. Vazhduam të kultivojmë sipas traditës, duke prodhuar e shitur verë cilësore, por pa bren. Shteti i Kosovës ka krijuar mundësi të reja, duke hapur perspektiva më të mëdha për kultivuesit e rrushit dhe prodhuesit e verës vendore. E nisëm punën me pak mjete primitive dhe me ekonomi familjare të shkatërruar.

Kosovë

Labi Wine